EFI Hostinec s vlastním minipivovarem
Špičková restaurace EFI Hostinec je zaměřena na poctivou českou kuchyni s využitím lokálních a čerstvých surovin. Přenesete se tak do doby, ve které bylo kuchařské řemeslo vykonávané s láskou, poctivostí a důrazem na kvalitu.
Naše restaurace servíruje pokrmy jak tradiční, tak i moderní české kuchyně. Zároveň disponuje vlastní zrárnou masa. Steakové maso u nás zraje po dobu minimálně 40 dní, abyste si mohli vychutnat prvotřídní steak dle Vašeho výběru. A tohle stojí za návštěvu!
Tato jídla Vám kuchaři připravují v otevřené kuchyni, díky níž můžete sledovat jejich práci, popřípadě Vám rádi poradí s výběrem jídla.
Naše kuchyně je pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky, který své zkušenosti čerpal v tuzemských i zahraničních restauracích a hotelích. Se svým týmem pro Vás připraví nevšední gastronomické zážitky.
SNÍDANĚ
Snídaně je většinou první jídlo dne před náročnou prací. Proto je potřeba snídat kvalitně, vydatně a chutně!
POLEDNÍ MENU
Každý týden pro Vás připravujeme originální obědové menu s ohledem na sezónnost surovin.
À LA CARTE MENU
Našim hostům nabízíme tradiční českou kuchyni v moderním pojetí. Pestrý jídelní lístek obměňujeme dle ročního období na základě aktuálně dostupných sezónních surovin a doplňuje jej bistro nabídka, ve které budou například čerstvé ryby ze sádek přímo od rybářů.
EFI PIVOVAR - ŘEMESLNÉ PIVO
Na třínádobové varně české výroby pro Vás vaříme pivo všech stylů a chutí, co jich na světě je. Vaříme výhradně z nejlepších surovin na trhu a s maximálním možným podílem ruční práce. Nic neurychlujeme, moderní technologie nám pomáhá pouze tam, kde to není na škodu kvalitě.
NAŠE VÍNA
Naše vinotéka sčítá více jak 40 vzorků lokálních vín.Spolupracujeme s těmi nejlepšími moravskými vinaři. V nabídce máme i vlastní zámecké víno - Speciální edici Zámek Račice ve spolupráci s vinařstvím Gotberg.
ZAHRANIČNÍ VÍNA
U nás můžete ochutnat ta nejlepší italská vína,která pečlivě vybíráme se zahraničními dodavateli z celé Itálie.