EFI Hostinec Osmec s vlastním minipivovarem
Špičková restaurace EFI Hostinec Osmec je zaměřena na poctivou českou kuchyni s využitím lokálních a čerstvých surovin. Přenesete se tak do doby, ve které bylo kuchařské řemeslo vykonávané s láskou, poctivostí a důrazem na kvalitu.
Naše restaurace servíruje pokrmy jak tradiční, tak i moderní české kuchyně. Zároveň disponuje vlastní zrárnou masa. Steakové maso u nás zraje po dobu minimálně 40 dní, abyste si mohli vychutnat prvotřídní steak dle Vašeho výběru. A tohle stojí za návštěvu!
Tato jídla Vám kuchaři připravují v otevřené kuchyni, díky níž můžete sledovat jejich práci, popřípadě Vám rádi poradí s výběrem jídla.
Naše kuchyně je pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky, který své zkušenosti čerpal v tuzemských i zahraničních restauracích a hotelích. Se svým týmem pro Vás připraví nevšední gastronomické zážitky.
SNÍDANĚ
Snídaně je většinou první jídlo dne před náročnou prací. Proto je potřeba snídat kvalitně, vydatně a chutně!
POLEDNÍ MENU
Každý týden pro Vás připravujeme originální obědové menu s ohledem na sezónnost surovin.
À LA CARTE MENU
Našim hostům nabízíme tradiční českou kuchyni v moderním pojetí. Pestrý jídelní lístek obměňujeme dle ročního období na základě aktuálně dostupných sezónních surovin a doplňuje jej bistro nabídka, ve které budou například čerstvé ryby ze sádek přímo od rybářů.
EFI PIVOVAR - ŘEMESLNÉ PIVO
Na třínádobové varně české výroby pro Vás vaříme pivo všech stylů a chutí, co jich na světě je. Vaříme výhradně z nejlepších surovin na trhu a s maximálním možným podílem ruční práce. Nic neurychlujeme, moderní technologie nám pomáhá pouze tam, kde to není na škodu kvalitě.
NAŠE VÍNA
Naše vinotéka sčítá více jak 40 vzorků lokálních vín. Spolupracujeme s těmi nejlepšími moravskými vinaři. V nabídce máme i vlastní zámecké víno - Speciální edici Zámek Račice ve spolupráci s vinařstvím Gotberg.
ZAHRANIČNÍ VÍNA
U nás můžete ochutnat ta nejlepší italská vína,která pečlivě vybíráme se zahraničními dodavateli z celé Itálie.